CARGOTRANS
Tovori/Transporti na E-mail
English Espanol Deutsh Italiano Française Slovensko
Trans net storitve
Borza kamionov
Postani član
Cargo net storitve
Borza tovora
Postani član

Registrirani uporabniki

Ime
GesloSte pozabili geslo?


O CargoTrans
Tovori/Transporti na E-mail
Imenik uporabnikov
Kontakti
FAQ
Iščete tovor? Kliknite tukaj

Ne čakajte! Takoj najdite tovor!

Evropska borza tovorov in kamionovТоварна размена

Товарна размена CN** за шпедитери на товар и превозници

Товарната размена се користи со цел оптимизирање на трошоците на транспортот
на товар. Трошоците се оптимизираат така што превозниците на берзите бараат
товар или роба за своите превозни капацитети (камиони, шлепери) при што нивните
возила нема да прават празни одови (тури, превози) или личноста која бара превоз
наоѓа превозно средство со кое ќе изврши превоз на својата роба со минимални трошоци.

Трговна размена на CT* е CN, каде што може да нудите и барате домашни товари,
како и меѓународни товари со патен транспорт. Исто така TransNet може да се смета како
товарна размена, бидејќи во некои околности може да објави товари, но за подобро
разбирање помеѓу разменувачите, TransNet се користи за пребарување празни камиони
и да не се пребаруваат товари. Ние во CT одлучивме дека товарна размена е само
CN. TransNet се смета за транспорт или размена на возила.

На товарната размена CN, превозниците може да нудат празни возила, барате
товари, објавите товари, може да се претплатите на нашата електронска пошта и да
добивате понуди директно по електронска пошта и да барате нови бизниси на шпедитери.
Исто така, тие имаат опција да го користите директориумот на членовите.

Специјалност на CN е известувањето по електронска пошта

CargoNet специјалности се услугите по електронска пошта кои се многу лесни да се
поднесат, доколку имате желба да добивате достапни понуди на вашата електронска
пошта. Кога барањата на нов шпедитер одговараат на вашите критериуми (претходно
избрани) и се рекламира на CargoN. или TransNet добивате известување на вашата
електронска пошта.

CT*: Кратенка за CargoTrans
CN**:Кратенка за CargoNet

Товарна размена 30 дена бесплатно! Free of charge till 2020 year!

Postani korisnik CargoNet logo

Register CargoNet Summary


CT Pedia Cargotrans педија (pedia)
Macedonia Товарна размена  Paзмена на транспорт
 


©2001-2014 CargoTrans, s.p. |  Vaša zasebnost