CARGOTRANS
Tovori/Transporti na E-mail
English Espanol Deutsh Italiano Française Slovensko
Borza TransNet
Borza kamionov
Postani član
Borza CargoNet
Borza tovora
Postani član

Registrirani uporabniki

Ime
GesloSte pozabili geslo?


Borza CargoTrans
Tovori/Transporti na E-mail
Imenik uporabnikov
Kontakti
FAQ
Iščete tovor? Kliknite tukaj

Ne čakajte! Takoj najdite tovor!

Evropska borza tovorov in kamionovРазмена на транспорт

Размена на транспорт TN** за шпедитери и производители

Нормално, товарните размени се наменети за шпедитери превозници, камионџии.
Овој вид сервис за прв пат беше поставен од страна на шпедитери на Интернет.
Товарните и транспортни размени на CT* се спротивставуваат на оваа политика
уште од 2001 година. Првите четири години беше бесплатно за шпедитерите
(оние кои нудат товари и пребарување за камиони), но во 2004 година, кога
Европската Унија се прошири кон исток, CT го лансираше TransNet за транспортна
размена
и CargoNet за товарна размена.

Од тогаш до денес, CT со TN транспорт официјално ги нуди своите услуги
на продукции и произведувачи фокусирани на бизнисите во Европа. Но, за жал,
продукциските компании не се заинтересирани за барање на камиони за нив, па
тие најчесто го користат овој вид на бизнис на шпедитери.

Препорачуваме...

Во 2010 година, CT лансираше нов сервис за услуги на превозници и шпедитери
од земји на интерес. Од тогаш, може да нудите понуди директно на шпедиторите,
продукциите, шпедитерите и превозниците на TN и CargoNet. Постоечките
шпедитери може да го користат TN транспорт да бараат нови работни места
и во исто време да го користат TN за рекламирање на товари и барање на
камиони и превозници. Резиме на превозниците од земјите на интереси може да
се најде овде.

Коментари:
CT*: Кратенка за CargoTrans
TN**: Кратенка за TransNet

Размена на транспорт e бесплатно 30 дена.

Доколку сте активен член и испраќате товари и бесплатен камион на
неделна или дневна база, ние ќе го продолжиме бесплатниот пробен
период за уште 4 недели.


Postani korisnik TransNet

 

Cargotrans педија (pedia)
 Товарна размена Размена на транспорт  CargoTrans Pedia  


©2001-2014 CargoTrans, s.p. |  Vaša zasebnost